جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

۰۲۱-۶۶۳۱۹۰۷۶

کانال کولر | استعلام قیمت کانال سازی و کانال کشی کولر

 

برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کانال کولر ، کانال کشی و برآورد قیمت ، با کارشناسان سرین سازه تماس حاصل نمایید و اطلاعات کافی درباره قیمت کانال کولر یا چیلر و نوع ورق و مدت زمان تحویل پروژه ساخت کانال و کانال کشی کولر دریافت نمایید. همچنین میتوانید جهت مشاوره حضوری به آدرس ما مراجعه نمایید و با مشاوره کارشناسان ما انتخاب و خرید بهتر داشته باشید .

 

۰۹۱۲-۳۷۰-۶۵۹۳

۰۲۱-۶۶۳۱-۹۰۷۶

آدرس ما : تهران – بازار آهن شاد آباد _ بلوار مدائن _ بهاران ۲ – بلوک ۱۳ – پلاک ۲۵

 

در فصل گرما مهمترین وسیله ساختمان کولر می باشد و داشتن هوای خنک و مطلوب نیاز به داشتن سیستم سرمایشی استاندارد می باشد . کانال کولر نقش اصلی در انتقال هوای مطلوب و خنک را به داخل ساختمان ایفا می کند .

نکته ضروری در سیستم سرمایشی کانال کشی اصولی و درست توسط معمار یا مهندس ساختمان با نقشه اصولی اجرا می شود. در مرحله دوم کانالساز باید با متریال مناسب و طراحی اصولی کانال ها را ساخته و در مرحله سوم کانال کشی اصولی با پوشش کامل و بدون نشتی هوا از کانال کولر باعث می شود بهترین راندمان خنک کاری ساختمان ایجاد شود.

کانال کولر

کانال کولر

گروه صنعتی سرین سازه مجری طراحی و ساخت و کانال کشی کانال کولر با استادکاران ماهر در تلاش است با ساخت کانال کو لر با متریال با کیفیت فصل گرما را در خانه هایتان فصل دل دنشین نمایید. فلاشینگ ساز

در ادامه به بررسی تجهیزات سرمایشی می پردازیم تا برسیم به تجهیزاتی که نیاز به کانال و کانال کشی دارند.

 انواع تجهیزات سرمایشی :

۱- پنکه

۲- فن کوئل

۳- کولر آبی

۴- کولر سلولزی

۵- کولر گازی

۶- داکت اسپلیت

۷-  چیلر

۸- دستگاه VRF

۹- دستگاه GHP

 

پنکه :

ساده ترین وسیله الکتریکی یا میکانیکی برای خنک کردن محیط است ، میشه گفت که این وسیله بعد از باد بزن های دستی جز تجهیزاتی با قدمت بالا بوده که بشر برای خنک کردن پیرامون خود اختراع کرده است .

به سیتمی که به وسیله موتور الکتریکی و پروانه هوای خنک ایجاد می کند پنکه گفته می شود ( در گذشته با استفاده از سیستم میکانیکی پروانه به چرخش در می آمد ) که برای خنک کردن در خانه‌ها و ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می گیرد .

پروانه پنکه از پره‌های اریب می باشد که به وسیله فن ( موتور ) به چرخشش درآمده و باعث جابجایی و هوا می‌شود . در محصولات جدیدتر و مشابهی به نام پنکه بی‌پره وجود دارد که فاقد پره است . کانال کولر 

پنکه‌های خانگی چهار مدل متداول دارد

  • رومیزی
  • ایستاده
  • سقفی
  • دیواری

پنکه ها بیشتر در مناطق معتدل و دارای رطوبت که بدلیل عدم استفاده از کولر های آبی بیشترین کاربرد را دارند. امروزه با ورود نسل های جدید کولر گازی به بازار نقش پنکه ها در محیط خانه های کم رنگ تر شده است .

 

فن کویل

دستگاهی است با دو عملکرد مهم برای فصل گرم و سرد و با ایجاد سرمایش و گرمایش در ساختمانها کاربرد دارد به‌ طور کلی تهویه مطبوع در ساختمان‌های مسکونی، تجاری و صنعتی می‌باشد که انواع مختلفی دارد.

اجزای تشکیل دهنده

یک فن کویل از اجزای زیر تشکیل شده‌است:

  • فن
  • کویلهای گرمایش و سرمایش که معمولاً از لوله‌های مسی با پره‌های آلومینیومی ساخته می‌شوند.
  • فیلتر هوای قابل تعویض یا قابل شستشو
  • شیر فلکه
  • شیرهواگیری

در فن کویل‌ها درجه حرارت به وسیله ترموستات و مقدار رطوبت با هیومیدستات و مقدار هوا توسط فن و مقدار هوای تازه به روش‌های متداول کنترل می‌گردد. کانال کولر 

انواع فن کویل

فن‌کویل‌ها از لحاظ محل نصب، روکار یا توکار بودن، و از لحاظ سرمایش و گرمایش و شکل ساختاری آن تقسیم‌بندی کرد. فن کویل‌های با ظرفیت بیش از ۱۲۰۰ CFM به نام داکت فن کوئل شناخته می‌شوند کانال کولر 

تقسیم‌بندی از لحاظ نوع نصب

فن کویل‌های زمینی

از انواع مختلف فن کویل مدل زمینی آن می‌باشد. این سری از مدل‌های ارائه شده دارای موقعیت نصب زمینی روکار هستند. بیشتر در سالن‌ها و راهروها به دلیل حجم کم و کارایی مطلوب مورد استفاده قرار می‌گیرند. دریچهٔ خروجی فن کویل زمینی به صورت مورب زن، روبه زن و بالازن طراحی و از این طریق دمای ایجاد شده به فضای اطراف منتقل می‌کند. کانال کولر 

به دلیل قرارگیری در فضای داخلی و تأثیر در دکوراسیون محیط، جنس و ظاهر آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و افرادی که این مدل فن کویل را به منظور سیستم حرارتی و برودتی ساختمان خود در نظر دارند، ترجیح می‌دهند که فن کویلی با ظاهری شیک و لوکس خریداری نمایند.

فن کویل‌های سقفی

یکی از مدل‌های پرکاربرد که در اکثر ساختمان‌های اداری یا تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد نوع سقفی آن می‌باشد. فن کویل‌های سقفی در دو مدل کابین دار و بدون کابین طراحی و ساخته می‌شوند. و محل نصب و قرارگیری آنها درون سقف به صورت توکار یا روکار می‌باشد.

به دلیل قرارگیری درون سقف جنس بدنه از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ بنابراین شرکت‌های سازندهٔ معتبر از ورق گالوانیزه محکم ضدزنگ برای ساخت بدنه و افزایش مقاومت آن در برابر زنگ زدگی مورد استفاده قرار می‌دهند. دریچهٔ خروجی آنها نیز در زیر دستگاه یا روبه روی آن قرار دارد. کانال کولر 

فن کویل‌های دیواری

یکی دیگر از انواع فن کویل مدل دیواری آن می‌باشد. می‌توان گفت این سری از سیستم‌های تهویه مطبوع شکل ظاهری مانند اسپلیت‌های دیواری دارند، و محل قرارگیری آنها روی دیوار در فضای داخلی اتاق می‌باشد. ظاهر شیک و دکوراتیو این مدل فن کویل مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته و به پرکاربردترین آنها تبدیل شده‌است.

در ساختمان‌های اداری، تجاری و مسکونی بدون محدودیت به راحتی می‌توان از این سری سیستم‌های تهویه مطبوع به منظور ایجاد هوایی مطبوع بهره‌مند شد، و از ظاهر زیبای آن در دکوراسیون بهره‌مند شد. از برندهای مطرح موجود در بازار می‌توان به فن کویل یوراما اشاره نمود، که علاوه بر ظاهری زیبا دارای عملکردی مطلوب و سطح کیفیت بسیار بالایی می‌باشند.

فن کویل کاستی

فن کویل کاستی در مدل‌های یکطرفه، دو طرفه و چهار طرفه با راندمان و بازدهی بسیار مطلوب تولید و در بازار موجود می‌باشند. این مدل فن کویل نیز درون سقف جایگذاری می‌شود تفاوت آن با مدل داکتی یا همان سقفی در این است که برای نصب مدل کاستی الزاماً سقف باید از نوع کاذب باشد و در سقف‌های دیگر امکان نصب و قرارگیری این مدل فن کویل وجود ندارد. به دلیل دسترسی همچنین استفاده بهینه از هوای تأمین شده به‌طور عمده دریچه‌های خروجی را با قابلیت تنظیم دستی یا اتوماتیک طراحی و اجرا می‌کنند.

تقسیم‌بندی از لحاظ نوع سرمایش گرمایش

فن کویل‌ها از لحاظ نوع سرمایش و گرمایش در دو نوع دو لوله و چهار لوله هستند. فن کویل‌های دو لوله دارای یک لوله رفت و یک لوله برگشت هستند. فن کویل‌های چهار لوله، دارای دو لوله برای آمدن آب به کویل‌ها و دو لوله برای برگشت آب هستند.

فن کویل‌های چهار لوله می‌توانند هم‌زمان آب سرد و گرم را وارد کویل‌های خود کنند. با این نوع فن کویل‌ها می‌توان بخشی از یک محیط را سرد و بخش دیگری را گرم کرد. در حالی که فن کویل‌های دو لوله در یک زمان تنها می‌توانند برای سرمایش یا گرمایش مورد استفاده قرار گیرند. علاوه بر این به خاطر آنکه سیستم لوله‌کشی آب سرد و گرم در یک ساختمان متفاوت است، تنها برای گرمایش یا سرمایش مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نحوه کار

فن کویلها معمولاً به دو صورت مورد استفاده قرار می‌گیرند. در حالت اول فن کویل فقط حرارت و برودت مورد نیاز را تأمین می‌کند و هوای تازه توسط هوارسان مرکزی و به وسیلهٔ کانال‌های توزیع هوا در سطح محل منتشر می‌گردد تا تهویه مناسب در محل مورد نظرانجام گیرد. در این حالت میزان بار سرمایی وگرمایی توسط ترموستات بکار رفته در فن کویل و با خاموش و روشن شدن فن تنظیم می‌گردد.

در حالت دوم علاوه بر تأمین حرارت و برودت مورد نیاز، وظیفه تأمین هوای تازه را نیز بعهده دارد. بدین صورت که فن دستگاه، هوای تازه را از طریق دریچه تعبیه شده در پشت فن کویل گرفته و در محل پخش می‌کند. از محاسن این روش می‌توان به کاهش هزینه‌های مربوط به سیستم هوارسان مرکزی و متعلقات مربوطه اشاره نمود و عدم فیلتراسیون هوای تازه از معایب این روش می‌باشد. کانال کولر 

کاربرد فن کویل‌ها

بهترین کاربرد سیستم فن کویل مربوط به مواردی است که بخواهیم درجه حرارت هر فضا به‌طور جداگانه کنترل شود. همچنین با استفاده از سیستم فن کویل از انتقال آلودگی بین اتاق‌ها جلوگیری خواهد شد.

کاربردهای مناسب این سیستم عبارتند از :

هتلها و متلها و ساختمان‌های آپارتمانی و ساختمان‌های اداری. اگر چه در تعدادی از ساختمان‌های بیمارستانها نیز از سیستم فن کویل استفاده می‌شود ولی این موضوع چندان مناسب نبست زیرا بازده فیلتر هوای فن کویلها کم است و نگهداری و تمیز کردن آن‌ها نیز مشکل خواهد بود

 

کولر آبی :

نوعی کولر است که با تبخیر آب، هوا را خنک می‌کند. کولرهای آبی با فرایند سرمایش تبخیری کار می‌کنند. سرمایش تبخیری فرایندی است که در آن از پدیدهٔ تبخیر به عنوان یک جاذب گرماییِ طبیعی استفاده می‌شود.

در این فرایند، گرمای محسوس هوا جذب شده و به عنوان گرمای نهانِ لازم برای تبخیر آب استفاده می‌شود. مقدار گرمای محسوس جذب‌شده به مقدار آبی که تبخیر می‌شود بستگی دارد. هر چقدر آب در گردش داخل کولرهای آبی بیشتر باشد قدرت خنک‌کنندگی آن هم بیشتر می‌شود.

سرمایش تبخیری یک فرایند بسیار قدیمی است که منشأ آن به هزاران سال قبل، در تمدن‌های باستانی ایران و مصر بازمی‌گردد. خنک‌کننده‌های تبخیری نوین بر اساس نمونه‌های اولیه‌ای که در دههٔ ۱۹۰۰ آمریکا ساخته شد تولید می‌شوند. سرمایش تبخیری می‌تواند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم و خودبخودی یا مختلط، انجام شود. در سرمایش تبخیری مستقیم، مقدار آب موجود در هوای خنک شده افزایش می‌یابد.

در سرمایش تبخیری غیرمستقیم، تبخیر در درون یک مبدل حرارتی انجام می‌شود و مقدار رطوبت موجود در هوای خنک شده، تغییری نمی‌کند. از آنجایی که بالا بودن نرخ تبخیر رطوبت نسبی را افزایش داده و ممکن است موجب عدم آسایش محیط شود روش سرمایش تبخیری مستقیم باید در مناطقی اجرا شود که رطوبت نسبی در آنجا کم باشد. هرگاه فرایند تبخیر به‌طور طبیعی انجام شود تبخیر خودبخودی انجام می‌شود.

در صورتی می‌توان یک فضا را با تبخیر خود بخودی خنک نمود که در آن سدی از آب راکد یا در جریان مانند حوضچه یا فوارهٔ آب وجود داشته باشد. در مواردی که تبخیر توسط دستگاه‌های مکانیکی انجام شود تبخیر مختلط است. واضح است که در این نوع تبخیر انرژی مصرف می‌شود، ولی مقدار انرژی مصرفی در مقایسه با تهویهٔ مطبوع بسیار کمتر است. اساس روش سرمایش تبخیری، ترمودینامیک تبخیر آب یا به عبارت دیگر تغییر حالت آب از مایع به بخار است. کانال کولر 

کولرهای آبی نوعی از کولرها هست که برای مناطقی با آب و هوای گرم و خشک استفاده می‌گردد زیرا کولر آبی با ایجاد رطوبت مانع از خشک شدن هوا و ترک خوردن وسایل چوبی و ایجاد الکتریسته ساکن در این مناطق می‌گردد و همچنین به لطافت هوا نیز کمک می‌کند.

اجزای اصلی کولر آبی

کانال خروجی:

این کانال بین دریچه هوا و برزنت قرار داشته و هر چقدر بتوان از برخورد نور آفتاب با این قسمت جلوگیری نمود، سرمای به‌وجود آمده، تلفات کمتری داشته و راندمان خنک‌کنندگی کولر آبی افزایش خواهد یافت.

کانال داخلی:

این کانال داخل کولر قرار دارد و پروانه در مقابل آن می‌باشد.

پارچه برزنتی:

جهت جلوگیری از انتقال لرزش‌های کولر به کانال خارجی الزاماً باید از برزنت استفاده شود. بدیهی است این پارچه باید کاملاً سالم باشد.

ناودان‌ها:

بر روی هر یک از درپوش‌های کولر مسیری جهت ورود و توزیع آب وجود دارد که به ناودانی معروف است.

آب‌پخش‌کن (سه راه آب)

پولی بزرگ و پولی کوچک:

توسط دو پولی و تسمه رابط بین آن‌ها نیروی مکانیکی به وجود آمده در الکتروموتور به محور فن منتقل می‌شود. هم‌راستا بودن دو پولی بسیار مهم است.

شناور (فلوتر):

با استفاده از شناور، میزان آب داخل مخزن کولر همواره ثابت است. اجزای الکتریکی کولر آبی

کابل رابط چهارسیم:

جهت انتقال برق از کلید به کولر.

فیوز:

جهت حفاظت الکتریکی کولر در برابر خطراتی چون اضافه بار. کانال کولر 

جعبه ترمینال:

جهت ایجاد اتصالات مطمئن و عایق از بدنه کولر.

کلید مخصوص کولر:

جهت راه‌اندازی و کنترل موتور دو دور و واتر پمپ.

الکترو موتور دو سرعته:

جهت به چرخش درآوردن فن در کولر آبی؛ که شامل قسمت‌های زیر می‌باشد:
خازن راه‌انداز
خازن اصلاح ضریب قدرت
کلید گریز از مرکز
سیم‌پیچ راه‌انداز
سیم‌پیچ دور کند
سیم‌پیچ دور تند.

پمپ آب کولر:

به کمک پمپ آب، آب از مخزن به سه راه آب منتقل و از آنجا به ناودان‌ها هدایت می‌شود.

طرز کار

آب توسط الکتروپمپ از تشتک به ناودان‌های در بالای پوشال‌ها هدایت می‌شود و سپس بر روی پوشال‌ها می‌ریزد و آن‌ها را خیس نگه می‌دارد. با کار الکترو فن هوا از روی پوشال‌های مرطوب عبور کرده به طرف کانال یا داخل سالن هدایت می‌شود عبور هوا از روی پوشال‌های مرطوب موجب تبخیر آب پوشال‌ها می‌شود.

آب برای تبخیر شدن گرمای هوای درون جعبهٔ بیرونی کولر را جذب می‌کند و در نتیجه موجب خنک شدن هوا می‌شود هوای خنک با رطوبت حدود ۹۰ درصد وارد سالن می‌گردد این کولر در نقاطی که دارای آب و هوای خشک هستند با بازده خوب کار می‌کنند. در نقاط مرطوب و کنار دریا کارایی ندارند .

مزایای کولر آبی

در فضاهای سر بسته به علت عدم تبادل هوای داخل آپارتمان با فضای بیرون و از طرفی آلوده‌بودن هوای شهرهای بزرگ که باعث شده‌است اکثر پنجره‌ها بسته باشد، امکان ورود هوای تازه به داخل آپارتمان محدود است.

در اکثر جداول مهندسی مربوط به طراحی تهویه مطبوع و مراجع معتبر درصدی از هوادهی باید از هوای تازه تمیز تأمین شود. متأسفانه امروزه برای سیستم‌های داکت اسپلیت، اسپلیت، چیلر و امثال آن‌ها درصد تأمین هوای تازه صفر است. به عبارت دیگر در طراحی کانال‌ها و سیستم تهویه مطبوع هوادهی از ۱۰۰ درصد هوای برگشتی فضای داخلی استفاده می‌شود که خلاف استانداردهای روز دنیاست.

اما در سیستم‌های تهویه مطبوع که سیستم سرمایشی آن‌ها از نوع تبخیری است الزاماً هوادهی از طریق هوای تازه انجام می‌شود ضمن این‌که تا حدودی گرد و غبار هوا در بدو ورود شسته و حذف می‌شود. به عنوان مثال در سیستم ایرواشر تا ۹۸٪ آلاینده‌های موجود در هوا شسته و فیلتر می‌شود.

در سیستم‌های تبخیری مانند کولر آبی و ایرواشرها به علت ماهیت استفاده از ۱۰۰٪ هوای تازه در فرایند سرمایش آدیاباتیک هوای تازه تصفیه‌شده همیشه وارد فضای داخل آپارتمان می‌شود.

لازم به توضیح است بالاترین سطح تصفیه هوا شستن هواست که در این فرایند کل آلودگی و ذرات معلق از هوا شسته می‌شود و هوای ۱۰۰٪ پاک و پاکیزه وارد فضای داخل آپارتمان یا فضای مسکونی می‌شود. کانال کولر 

طراحی و ساخت انواع کانال کولر و تهویه هوا

کانال کولر از جمله مهمترین بخش های سیستم تهویه مطبوع ساختمان ها است. عمدتا این بخش از سیستم های تهویه مطبوع وظیفه دارد تا جریان هوا را از کولر به سمت بخش های مختلف ساختمان هدایت کند.

به طور کلی کانال کشی کولر آبی ساختمان ها را نمی توان به طور یکپارچه انجام داد. چرا که همواره ساختمان ها دارای گوشه ها و زوایای متعددی هستند. کانال کولر 

به همین دلیل عمدتا در کانال کشی از اتصالات گوناگونی استفاده می شود. عمدتا کانال مورد استفاده در ساختمان ها از بخش ها مختلفی مانند اتصالات، سه راهی و زانویی و خم و… تشکیل شده است.

از دیگر اتصالات پر کاربرد در سیستم کانال کشی کولر های آبی می توان به رابط بین کولر و کانال اشاره کرد. به طور کلی با استفاده از این رابط ها می توان کولر را به مسیر اصلی کانال کشی متصل کرد.

انواع کانال کولر تهویه هوا

به طور کلی بر اساس جنس ورق، نوع ساخت گرد و … و همچنین خانگی و صنعتی کانال های کولر دارای انواع گوناگونی هستند که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کانال pvc هوا

از جمله انواع کانال کولر می توان به کانال های pvc اشاره کرد. کانال کولر 

این نوع از کانال های کولر به نحوی طراحی و تولید شده اند که در برابر رطوبت و خوردگی از خود مقاومت نشان دهند. کانال کولر 

از طرفی به علت مقاومت بسیار زیاد کانال پلیمری از این کانال ها در محیط هایی که احتمال ضربه و برخورد زیاد است نیز استفاده می شود. کانال کولر 

عمدتا کانال های فلکسیبل pvc دارای روکش پلی یورتان بوده و بدنه اصلی آن ها از جنس گالوانیزه طراحی و تولید می شود.

 

کانال پارچه ای هوا

از دیگر انواع کانال کولر می توان به کانال کولر پارچه ای اشاره کرد. این کانال ها در طرح ها و اندازه های گوناگونی تولید می شوند.

عموما پارچه روی سطح این دسته از کانال های کولر، برزنتی بوده و از همین رو این کانال ها مقاومت بسیار زیادی در برابر رطوبت و پوسیدگی از خود نشان می دهند.

به طور کلی این دسته از کانال ها قادر هستند در طرح و شکل های گوناگونی طراحی و تولید شوند. عموما این کانال ها با سطح مقطع هایی نظیر چهارگوش، دایره ای، بیضی و نیم دایره می توانند تولید شوند. کانال کولر 

به طور کلی کانال های پارچه ای سرعت نصب بسیار بالاتری نسبت به سایر کانال های کولر دارند. به گونه ای که سرعت نصب این کانال ها تا ۸۰ درصد بیشتر از سایر کانال های موجود در بازار است. کانال کولر 

کانال گالوانیزه کولر و هوا

از جمله پرکاربردترین نوع کانال کولر می توان به کانال گالوانیزه کولر اشاره کرد. کانال کولر 

به طور کلی این کانال ها از ورق هایی با ضخامت های گوناگونی تولید می شوند. ورق گالوانیزه به کار رفته در این کانال ها سبب شده تا مقاومت آن ها به طور قابل توجهی در برابر رطوبت و خوردگی افزایش پیدا کند.

به طور کلی در این ورق ها با استفاده از روش گرم، روکشی از فلز روی قرار می گیرد و همین امر موجب شده است تا مقاومت این ورق ها در برابر رطوبت به طور قابل توجهی افزایش پیدا کند‌.

یکی از انواع پر کاربرد کانال کولر، کانال چهارگوش است.‌

همانطور که از نام این دسته از کانال ها مشخص است، عموما این کانال ها دارای ظاهری چهارگوش بوده و بر اساس میزان CFM مورد نیاز به شکل های مربع و یا مستطیل تولید می شوند.

به طور کلی کانال چهار گوش در مقایسه با کانال کولر لوله ای یا گرد انعطاف پذیری بیشتری دارد. به همین دلیل عموما از این کانال ها در محیط هایی با عرض بسیار کم بیشتر استفاده می شود.

کانال کولر سلولزیکولر سلولزی :

کولر سلولزی (Cellulose Cooler) یا به عبارتی دیگر کولر زیر سقفی؛ یک نوع کولر آبی جدید می باشد که در آن‌ به ‌جای پوشال قدیمی، از پوشال سلولزی به عنوان واسط تبخیری استفاده می‌گردد. البته انواع پیشرفته تری از کولرهای آبی سلولزی ساخته شده اند که تغییرات گسترده تری نسبت به کولرهای آبی پوشالی قدیمی داشته اند.

اگر بصورت دقیق تر بخواهیم بیان کنیم کولر سلولزی چیست باید بگوییم؛ کولر های سلولزی نسل جدید و مدرن کولر های آبی می باشند که روز به روز در حال توسعه و پیشرفت هستند و امکانات بسیار خوبی را جهت خنک کنندگی در اختیار مردم عزیز فراهم می آورند.

به علت مزایایی چون بازدهی و خنک‌کنندگی بیشتر، پایداری و مقاومت بالاتر، این محصول محبوبیت زیادی در میان خریداران پیدا کرد. استفاده از کولر آبی بعنوان یکی از ساده‌ترین وسایل سرمایشی، در مناطقی که آب و هوای خشک دارند، رایج است.

 

 

 

 

 

 

 

کانال کولر

 

 

انواع کانال کشی

 

 

 

خرید کانال کولر تهران

 

 

 

 

 

کانالساز کولر